WELCOME TO MANAGEMENT

شخصی مدیریت اقتصاد عکس << WWW.SHAYESTE.NET >>

دانشگاههای مالزی

email: info@parsdiba.com
     
 

University of Malaya

 

تحصیلات تکمیلی در دانشگاه مالایا به سه صورت ارائه میشود:

● فقط درس (Coursework Only)

در این سیستم دانشجویان تعداد معینی واحد درسی میگذرانند و در پایان دوره موظف به ارائه یک پروژه تحقیقی (Project Paper) هستند.

● درس و پایان نامه (Coursework and Dissertation)

در این سیستم دانشجویان پس از گذراندن واحد های درسی معین، که معمولا کمتر از سیستم فقط درس میباشد، ملزم به ارائه و دفاع از یک پایان نامه تحقیقاتی جهت اخذ درجه فوق لیسانس هستند.

● فقط پایان نامه (Dissertation or Thesis Only)

در این نوع از تحصیلات دانشجویان نیازی به گذراندن واحد درسی ندارند و تنها ملزم به ارائه و دفاع از پایان نامه یا تز تحقیقاتی هستند.

تمامی رشته های ارائه شده در مقطع دکترا (PhD) به صورت فقط پایان نامه میباشند.

زبان تحصیل

زبان تحصیلی در دانشگاه مالایا انگلیسی میباشد. دانشجویان خارجی ملزم به ارائه مدرک معتبر زبان انگلیسی (TOEFL حداقل 550 یا IELTS حداقل 6) هستند. همچنین دانشگاه برای آن دسته از دانشجویانی که مدرک زبان ندارند امتحان جامع انگلیسی برگزار میکند.

توضیح: حداقل نمره زبان برای دانشکده حقوق، TOELFحداقل 600 یا IELTS حداقل 7 میباشد.

طول دوره تحصیلی

طول دوره تحصیلی به نوع و مقطع تحصیلی و همچنین به توانائی دانشجو بستگی دارد. ولی طبق برآورد دانشگاه، حداقل و حداکثر مدت برای اتمام تحصیلات به شرح زیر میباشد:

  فوق لیسانس (Master) دکترای تخصصی (PhD)
حداقل 2 ترم 4 ترم
حداکثر 10 ترم 16 ترم

 

شرایط اخذ پذیرش:

●مقطع فوق لیسانس

1. داشتن مدرک لیسانس مرتبط، با معدل حداقل 3 از دانشگاه مورد تایید UM

2. در صورت پایین بودن معدل، ارائه سابقه کار مرتبط یا سابقه تحقیق

3. داشتن نمره حداقل 550 در TOEFL یا 6 در IELTS.(دانشجویان فاقد مدرک زبان ملزم به گذراندن امتحان زبان انگلیسی که توسط UM برگزار می شود هستند.)

●مقطع دکترا

1. داشتن مدرک فوق لیسانس مرتبط، با معدل حداقل 3 از دانشگاه مورد تایید UM

2. فارغ التحصیلان ممتاز لیسانس با معدل بالای 3.75 بدون داشتن مدرک فوق لیسانس

3. داشتن نمره حداقل 550 در TOEFL یا 6 در IELTS.(دانشجویان فاقد مدرک زبان ملزم به گذراندن امتحان زبان انگلیسی که توسط UM برگزار می شود هستند.)

مدارک مورد نیاز:

1. اصل ترجمه مدارک لیسانس و فوق لیسانس (2 سری)

2. اصل ترجمه ریزنمرات لیسانس و فوق لیسانس (2 سری)

3. عکس رنگی با زمینه آبی سایز 6*4 (5 قطعه)

4. فتوکپی پاسپورت (2 سری)

5. توصیه نامه از 2 استاد

توضیح: فرم توصیه نامه ها بعد ازتکمیل شدن بایستی توسط استاد در پاکت قرار گیرد؛ سپس درب پاکت را امضا یا مهر نموده و با چسب بچسباند.

6. کپی مدرک زبان IELTS یا TOEFL

7.پروپوزال تحقیق (فقط برای رشته های با تز)

8. گواهی موجودی بانکی

مهلت درخواست پذیرش:

● رشته های بصورت فقط پایان نامه (Dissertation or Thesis Only):

برای اینگونه رشته ها محدودیت زمانی وجود ندارد ودر هر موقع از سال میتوان اقدام نمود.

● سایر رشته ها:

نیمسال ورودی آخرین مهلت درخواست
نیمسال اول (July) March 15
نیمسال دوم (December) September 5

  
نویسنده : smr shayesteh ; ساعت ٧:۳٦ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٧/٢٧